Termeni si conditii

Accesarea site-ului www.motorclubtv.com arata ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos denumite in continuare “clauze”.

01. TERMENI GENERALI

a. Accesarea de catre dumneavoastra, numit in  continuare “utilizator”, a site-ului www.motorclubtv.com, denumit in continuare “site”, presupune un acord de utilizare acceptat in mod tacit si fara rezerve intre utilizator si site cu respectarea clauzelor de mai jos. Accesarea de catre utilizator a site-ului si utilizarea informatiilor de orice natura incluse in site presupune ca ati inteles si acceptati termenii si conditiile prezentate.

b. Motorclubtv.com isi poate modifica structura, continutul si modul de acces, poate intrerupe furnizarea de informatii in orice sectiune a site-ului fara un acord prealabil sau notificare catre utilizator sau terte persoane.

c. Motorclubtv.com poate fi intrerupt, suspendat sau limitat in acces fie integral sau anumite parti din site in orice moment fara un anunt prealabil. Site-ul poate limita accesul la anumite IP-uri de utilizator fara notificari si fara ca aceste limitari sa atraga vreo raspundere asupra site-ului.

02. CONTINUTUL SITE-ULUI. UTILIZAREA MATERIALELOR IN SITE.

a. Conţinutul site-ului este destinat uzului personal, fără scop direct ori indirect comercial. Continutul site-ului include materiale publicate cum ar fi, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, desene, date, inregistrari audio/video sau productii complexe care includ integral sau parti din materialele publicate, toate fiind protejate in conformitate cu prevederile legale cuprinse in: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice, Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele şi modelele industriale. Daca materialele publicate nu contin mentiuni privind prevederi legale sau altele din categoria celor de mai sus nu inseamna ca aceste prevederi nu se aplica asupra continutului inclus in site-ul www.motorclubtv.com.

b. Site-ul www.motorclubtv.com si continutul sunt protejate de Legea 8/1996 (Legea dreptului de autor) şi, dupa caz, legislatia  privitoare la copyright aplicabila în alte tari. Ca utilizator nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu catre terte persoane, din tara si/sau strainatate, întregul site sau parti din site şi/sau conţinutul integral al site-ului ori parti din continut. Utilizarea continutului este liberă, fara scopuri comerciale si cu respectarea clauzelor prezente.

c. Copierea, stocarea, modificarea şi/sau transmiterea conţinutului integral sau parti din continut este interzisă daca nu exista un acord prealabil din partea www.motorclubtv.com.

d. Sie-ul www.motoclubtv.com nu poate fi facut raspunzator pentru eventuale prejudicii si/ sau litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului continut ori a unei/ unor părţi din conţinut în orice mediu – presa scrisa, audio, video, online sau in alte forme cunoscute sau viitoare.

e. În cazul în care, ca utilizator, consideraţi că materiale publicate pe site-ul www.motorclubtv.com  încalcă drepturile de autor sau orice alte drepturi despre care aveti cunostinta sau care va apartin vă rugăm să comunicati acest lucru accesand sectiunea “Contact” (contact[at]motorclubtv.com)

f. Materialele incluse in site sunt sub incidenta dreptului de autor “copyright” si pot fi utilizate de utilizator doar pentru uzul personal, informal sau necomercial.

g. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente, produse sau servicii complete derivate precum şi orice modalitate de exploatare comerciala a conţinutului site-ului www.motorclubtv.com. Fac exceptie afisarea, imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a unor documente sau informaţii pentru care exista acceptul prealabil în acest scop cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective. Preluarea de informaţii din site-ul www.motorclubtv.com către alte site-uri web poate fi făcută în acord cu termenii agreaţi de Clubul Român de Presă care considera ca “Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de «revistă a presei» susţinut de paginile de internet în cauză”.

h. Orice material preluat din site-ul www.motorclubtv.com va avea adaugat la inceput sau la sfarsit urmatoarea mentiune: Sursa: www.motorclubtv.com  cu link catre site-ul www.motorclubtv.com .

i. www.motorclubtv.com este proprietatea D-lui GHEORGHE ELIAD, Bucuresti, Romania.

03. RĂSPUNDERI

a. Dumneavoastră, ca utilizator, va asumati responsabilitatea personala faţă de site-ul www.motorclubtv.com si fata de terţi privind accesarea/utilizarea/exploatarea conţinutului site-ului. Materialele postate pe site-ul www.motorclubtv.com considerate ca fiind abuzive, cu caracter rasist, defăimător, obscen,  antisemit, calomniator, insultător, indecent ori cu posibilitatea de a aduce vreo atingere unui drept personal legal protejat va putea fi modificat sau şters daca este apreciat ca atare de www.motorclubtv.com. Aceasta mentiune se aplica si materialelor incluse in sectiunile de “Comentarii”.

b. Continutul site-ului este si va fi stabilit pe criterii proprii care pot sa nu fie in conformitate cu dorintele sau asteptarile dumneavoastra ca utilizator.Utilizarea site-ului reprezintă faptul că acceptati si sunteţi de acord cu acest continut, caz in care raspunderea www.motorclubtv.com pentru ceea ce doriti de la acest site nu poate fi retinuta.

04. TRANSMITEREA DE INFORMAŢII DE LA UTILIZATOR  CATRE SITE.

a. Ca utilizator puteti trimite catre site-ul www.motorclubtv.com materiale si/ sau informatii care includ, dar fără a se limita, mesaje, articole, stiri, fotografii, date, continut audio/video.

b. Prin transmiterea materialelor si/ sau a informatiilor mentionate mai sus catre site-ul www.motorclubtv.com dumneavoastra, ca utilizator, recunoasteti faptul ca www.motorclubtv.com este exonerat de obligaţiile privind plăţi şi/sau remuneraţii catre dumneavoastra si acordati site-ului www.motorclubtv.com dreptul să utilizeze, copieze, publice, distribuie aceste informatii si/ sau materiale, în orice mod şi cu orice titlu, în orice mediu existent si cunoscut.

c. Prin transmiterea materialelor si/ sau informatiilor catre www.motoclubtv.com sunteti de acord cu  despăgubirea www.motorclubtv.com şi/sau terţilor datorita existenţei sau posibilitatilor de existenta a unor prejudicii de orice fel rezultate din utilizarea, copierea, publicarea, distribuirea sau comunicarea in mediu public a respectivelor informaţii.

d. Site-ul www.motorclubtv.com nu îşi asumă in nici un fel responsabilitatea pentru materialele postate pe site de terte persoane. Toate comentariile sunt moderate inainte de a fi postate pe site.

 

MotorClubTV – 2013