Eveniment nautic indoor-Bucuresti 2014

Eveniment nautic indoor-Bucuresti 2014

Eveniment nautic indoor-Bucuresti 2014

0 comments 📅14 March 2016, 19:44

snb-smallSalonul Nautic International Bucuresti 2014 a debutat in urma cu cinci ani dar pastreaza traditia de a inaugura in fiecare an sezonul expozitiilor si saloanelor de acest gen din Romania dar si nota de exclusivitate apreciata de fiecare data – singurul salon nautic care se desfasoara indoor.

Lumea ambarcatiunilor si activitatilor nautice este dinamica si se diversifica in fiecare an,poate nu la fel de intens ca in industria auto dar multi,foarte multi pasionati de ceea ce inseamna yachtingul la diferite niveluri stimuleaza producatorii de ambarcatiuni si ofertantii de servicii conexe sa aduca mereu noutati. Intre 5-9 Martie 2014 in ”portul” numit Romaero Baneasa au acostat ambarcatiuni de diferite marimi incepand cu caiace si barci gonflabile si terminand cu yachturi de dimensiuni mici,mijlocii sau mari,cu vele sau motor, constructii clasice din lemn sau din materiale moderne -aluminiu ori fibra de sticla.

Acolo unde sunt yachturi exista si pontoane de acostare,echipamente si accesorii auxiliare necesare la bord,motoare in si outbord,scoli de navigatie si scufundare dar si oferte pentru un concediu in sistem ”yacht-charter” – o invitatie la ceea ce inseamna libertatea pe care o ofera marea.

Chiar daca este ne referim la un  salon cu preponderenta nautic mobilitatea asigurata de vehiculele rutiere s-a regasit in motocaravanele expuse,adevarate “case pe roti” si in oferta mai economica a corturilor montate pe masina sau,daca sunteti pasionati de viteza pe trei roti, puteati alege un Can-Am,biloc cu alura de motocicleta dar cu performantele unui mic automobil sport.

In lumea inca de inceput chiar si dupa atatia ani a yachtingului romanesc Salonul Nautic International Bucuresti a adaugat un ”plus” la ceea ce trebuie sa fie cultura tehnica in special pentru cei tineri si a incercat sa trezeasca dorinta de iesire din anonimatul si blazarea pe care multi dintre noi le  accepta cu prea multa usurinta.

Pasionatii de libertatea oferita de mare – pasiti cu incredere pe punte si bun venit la bord !

Gheorghe Eliad

APSR / AIPS

 

No Comments

No Comments Yet!

You can be first one to write a comment

Leave a comment