Karting – Gala Campionilor 2013

Karting – Gala Campionilor 2013

Karting – Gala Campionilor 2013

0 comments 📅31 January 2016, 17:48

Sambata,25 Ianuarie 2014 – viscol,frig,circulatie dificila pe soselele din tara si chiar in Bucuresti dar la Ministerul Tineretului si Sportului,sala Nadia Comaneci,kartingul a incalzit atmosfera pentru ca Federatia Romana de Karting a organizat “Gala Campionilor 2013”.

Parinti,oficiali,tehnicieni si,alaturi de ei,cei mai asteptati invitati – pilotii din Campionatul National de Karting-Viteza pe circuit,copiii si tinerii care au  fost adversari pe pistele de karting dar s-au bucurat acum de o frumoasa reintalnire. A fost prezent dl. Ionut Iavor,Secretar General al Ministerului Tineretului si Sportului si,ca invitat special,dl.Constantin Niculescu,Presedintele Automobil Clubului Roman-Autoritatea Sportiva Nationala.

Alaturi de podiumul pentru premianti era o masa pe care stateau in asteptare “obiectele” care reprezentau incununarea unui intreg campionat – cupele si diplomele cu fotografiile fiecarui premiant in plina actiune pe pista de concurs. Frumos !!

In deschiderea evenimentului dl. Stefan Lucian,Presedintele FRK-Federatia Romana de Karting,si-a exprimat satisfactia pentru modul in care au evoluat pilotii in cele sase etape si a multumit tuturor celor implicati in organizarea si desfasurarea campionatului.

Momentul cel mai asteptat a fost premierea pilotilor de la cele patru clase – Pufo,Mini,KF-J,KZ si decernarea premiilor speciale pentru pilotii participanti in competitiile internationale.

“Gala Campionilor 2013” s-a incheiat, urmeaza un campionat in care sunt asteptati noi piloti si echipe care alaturi de cei “cu vechime” vor lupta pentru un loc cat mai bun in fiecare etapa si un loc pe podium in clasamentul final 2014.

Gheorghe Eliad

APSR / AIPS

No Comments

No Comments Yet!

You can be first one to write a comment

Leave a comment